lørdag, oktober 28, 2006

Flyet har tatt av


Transporten fra sykehuset til flyplassen i dag tidlig gikk bra. Sjåføren kjørte heldigvis meget forsiktig der veiene var dårlig. Ambulanseflyet tok av fra Ngaoundéré i dag klokka ti. Flyet dro herfra til Yaoundé for å fylle tankene der. Siden er planen å gå ned i Malta for å fylle på nytt. Vi regner med at de kommer til Norge en gang ut på natta.

Og her er det ”stillheten etterpå”. Vi norske samles hos oss i dag klokka fire for å snakke litt og bare være sammen. Vi er glade for at Njell snart er i Norge og vi håper han får den behandlingen han trenger på Ullevål!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi tenker på dere og Njell m familie. Ber for dere alle sammen, at transport går bra og at Gud må være med i behandling av Njell.

Oddveig og Herman

nyhamn sa...

Hei!

Det var virkelig trist å høre om ulykka til Njell. Så meningsløst at noe slikt skulle skje.

Håper at turen hit har gått bra og at han er vel framme på Ullevål. Håper også at det går bra med dere som er igjen i Kamerun. Jeg regner med at det har vært noen hektiske dager med sykestell og planlegging av hjemreise. Både praktiske ting og psykiske påkjenninger. Tenker mye på dere og ber både for dere og Njell.

Åslaug