tirsdag, oktober 03, 2006

And the winner is...

Redaksjonen har bestemt seg for å slå på stortromma og har besluttet å gi en gratis Kamerunreise for én person. Onkel Jens påstår at han er nummer tusen. Men nå henger det slik sammen at personen som var besøkende nummer ett tusen kom innom bloggen ved en feil. Frelsesarmeens oppsøkende senter har hjulpet oss med å få fatt i mannen som bor i dette huset i Budalen i Sør-Trøndelag. Han er pensjonist og aktiv jeger og aksjespekulant. Da han i kveld gikk inn på Internett for å sjekke bevegelsene på aksjemarkedet kom han i skade for å taste inn ”Askjer” istedenfor ”Aksjer”. En ikke helt uvanlig feil, kan vi bemerke Han skjønte ikke hva som hadde skjedd før han var inne på selve askjer.blogspot.com. Men da var det altså gjort!
Vi har vært i telefonisk kontakt med mannen og fortalt ham den gode nyheten om gevinsten. Han på sin side sier at han allerede har vært i Kamerun i løpet av perioden som sjømann. Skipet han var dekksgutt på lå til kai i Douala én formiddag våren 1959. Han var således alldeles uinteressert i en gratis Kameruntur. Mannen var derimot vel informert om at den kamerunesiske jernbanen er blitt privatisert og han var ganske enkelt mer interessert i et par aksjer (ikke askjer) i CamRail enn en tur til Kamerun. "Jeg har reist nok" som han selv sier.
Vi skal selvsagt gjøre vårt ytterste for å oppfylle ønske om et par aksjer. I tillegg sender vi en rosemalt kalabast-sleiv som han kan glede seg over inntil CamRail-aksjerne kommer i posten. Begge deler kan muligens ta noe tid. Vi ønsker den lykkelige vinner lykke til og takker for besøket! Og til deg onkel Jens: Beklager! Bedre lykke neste gang!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi finner det naturlig at vi blir de heldige vinnere av reisen. Dette vil vi begrunne på følgende måte: Nr 1000 var en utakknemlig bondeknøl fra utkant-Norge som ikke visste å benytte sin enestående sjanse. Dermed er det helt naturlig at gevinsten tilfaller nr 1001. Da det har seg slik at onkel Jens trolig får en snarlig Kamerun-reise uansett, så finner jeg det aldeles naturlig at reisen blir spandert på nr 1002! Da vi er de lykkelige 1002-ere har vi allerede begynt pakkingen og satt første vaksine. Vi gleder oss. Dessuten; Hva er vel èn enkelt borge? Intet og ingenting! Derfor ser vi frem til å motta 5 stk billetter.
På forhånd takk!
Mvh borge&borge

Kjartan, Eirin, Kaja og Mathea Sørheim sa...

Skal si dere legger lista hoyt! Vi henger oss paa i kampen om jorden-rundt reise naar det skal kjempes om aa bli nr. 10000

Anonym sa...

Det var da hermelig. Og jeg som hadde tenkt å vente til siden hadde 990 besøkende for dermed å trykke på oppdater ti ganger. Men før jeg visste ordet av det, sto sidetelleren på godt over 1000. Ingen tur til Kamerun på meg, altså.

Terje Terje Gunnar