tirsdag, desember 09, 2008

Misjonærmøte

Det er ikke bare sjokket etter besøksrekorden på askjer.blogspot.com som har fått blogg-oppdateringene til å vente på seg. Samtidig skal de sies at vi var veldig fornøyde med nesten tre hundre treff den første desember, da NMS’ julekalender ble dratt i gang. Saken er at vi hele forrige uke har vært opptatt med misjonærmøtet. Det var program fra onsdag ettermiddag til søndag kveld. Det var et bra misjonærmøte. Bibeltimene var det Hans Austnaberg, rektor ved Misjonshøgskolens praktikum, som hadde. Det var virkelig bra det han fikk formidle! Vi er glade for at han tok den lange og slitsomme veien for misjonærkollegiets skyld. Ellers var det mange ulike temaer som var oppe, blant annet ble det litt tid til generell drøfting av NMS’ program- og prosjektarbeid i Kamerun: Hvor er vi og hvor skal vi?

Under hele MM hadde barna eget opplegg. Blant annet var de på en sykkeltur de ikke så sent glemmer! På lørdag var det utflukt for store og små til Mballang. Det ble en finfin dag. På Mballang er det lett å kjenne på at livet i Kamerun er deilig!

Etter felles middag på Hotell Trancam hadde vi lysmesse i Millenniumskirken. Litt rart å feire gudstjeneste i en kirke som har to tusen sitteplasser når vi bare er 20-30 mennesker. Men det var bra, - fint å være sammen i norske gudstjeneste.
.
For dere som vil se flere ferske bilder fra den flotte kirken vår kan ta en titt på familien Bischlers blogg og lese om ordinasjonsgudstjenesten den 28. november.

Ingen kommentarer: