onsdag, april 02, 2008

Misjonærmøte

Vi er midt inne fra årets msjonærmøte og kan melde om at dagen idag har inneholdt bibeltime, gjennomgang av rapporter og tanker om det videre strategiarbeidet for de forskjellige programmene, i tillegg til opplæring i anti-korrupsjonsarbeid. Det var høy temperatur og mange meninger som skulle diskuteres, men Anne Karin Kristensen synes vi ble svært daffe da klokka gikk mot 18.00 og temperaturen både inne og ute fortsatt viste godt over 30 grader. Men vi klager ikke, vi har hatt tre flott dager med mye åndelig og faglig påfyll. I morgen tidlig reiser vi ned på Dii-sletta for å besøk en landsby og oppleve litt av livet der og så går turen videre til Buffle Noir for samtaler om barnas oppvekstvilkår og overnatting. Fredag morgen kan vel både voksne og barn ta seg en liten tur for å hilse på flodhester, antiloper og apekatter, før vi igjen setter kursen tilbake til Ngaoundéré. Lørdag er også fylt opp med program, men litt tid til øvelse før kvelden må også til. For på den velkjente Norgeskvelden, må dessverre noen hver i ilden. Søndag avslutter vi MM med familiegudstjeneste.
Det er veldig flott å ha noen dager som vi kan få nye impulser, lærdom og bare ha tid til å være norske. Det vil gi oss nye krefter til å forsette arbeidet vårt i EELC.

Det har også blitt en avskjed i løpet av denne uka. Reinert Berge reiste i dag hjem (for godt?) etter å ha fullført byggingen av Millenniumskirken. Kirken er ihvertfall svært nær å være fullført. Reinert var den vi reiste ut sammen med i september 2005 og vi har hatt mye kontakt. Derfor var det litt rart å si hadet til han, men vi møtes vel på NMS' generalforsamling i Bergen til sommeren.

Ingen kommentarer: