fredag, april 27, 2007

Evaluering

Tidlig mandag morgen stilte vi opp litt nervøse og ikke minst spente på hva dagen og spesielt evalueringen skulle bringe. Til opplysning var da evalueringen blitt utsatt noen dager og vi hadde ihvertfall hatt litt tid til å tenke.

To doktorer i teologi og en regnskapssjef møtte oss, og vi følte at både orda satte seg fast i munnen (de som kom så langt) og resten stoppet opp i hodet.

Evalueringen ble ledet av Mme Pricille, doktor i teologi, som arbeider ved et teologisk fakultet i Yaoundé. Hun var rolig og hadde tydelige og greie spørsmål, så vi ble etterhvert litt varme i trøya, og da kom ordene litt lettere også. Vi fortalte om bibelskolen, hvordan den drev opplæring av lekfolk, hvordan økonomien var og hvilke visjoner vi hadde for det videre arbeidet.

Jan Erik fortalte levende om visjonen han har om å videreutvikle bibelskolen til et landsdekkende konsept, med å dyktiggjøre den vanlige kristne til å bli bevart i troen og vinne nye for Jesus.

Vi følte at de lyttet interessert og var ganske fornøyde når evalueringen var over. Nå gjenstår for oss bare å se rapporten, vi håper at den ikke sier noe helt annet??

1 kommentar:

Anonym sa...

Kjære dere

Det er sikkert godt å ha lagt bak seg en slik"eksamen".
Her er sol og varmt- sommervarme på dagen. I morgen skal vi til Fredheim- først gudstjeneste og så skal vi vise bilder og fortelle fra Kamerun. Det gleder vi oss til.
1. mai blir hyttedag- vi må jo ordne ekstra i år - så alt er klart til storinnrykk i juli.
Hilsen mamma og pappa