onsdag, april 25, 2007

Da klokka klang....

Nå finnes det ingen skoleklokka på Den norske skolen, men allikevel starter skolen ganske presis kl 08.00. For pensumet er det samme enten Gregor og Einar går på skole her eller i Norge.
Denne våren har det vært spesielt hektisk på skolen. Vi reiser jo til Frankrike i mai og da må jo skolen være ferdig for i år. Så de har vært ganske mange timer ekstra på skolen, men nå er det gjort!

Det er stille på Den norske skolen nå. De tre amerikanske barna, Spencer, Jenna og Maddi har reist til Yaoundé og setter om kort tid kursen for Norge! Ja, du leser rett - de tar ferien sin i Norge før de reiser tilbake til USA for godt! I Norge skal de bli guidet rundt av Johannes Nyhamn - forrige læreren som var her! For Gregor og Einar var det trist med enda en avskjed, men samtidig vet de at om noen måneder er det aldeles ikke stille på skolen lengere.

Mest sannsynlig vil det bli 11 elever på skolen til neste år og alle snakker norsk! Det blir mange ifra 1-5 klasse, så verden kommer til å bli annerledes.


Men de har hatt ett strålende år i år også. De er jo heldige som har en lærer helt for seg selv. Akkurat idag var de opptatt med å lese et spennende eventyr og etterpå var det matte som stod på programmet. Gregor skulle ha en liten prøve i 9-gangeren og Einar skulle jobbe med 12-tallet.
Til dere nye som kommer: Dere er hjertelige velkomne, vi gleder oss til å bli kjent med dere!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har lest denne for Emanuel, som syntes det var morsomt å se bilder av den skolen han kanskje skal gå på allerede i høst. Han er hjemme fra barnehagen i dag, han fikk seg en hjernerystelse i barnehagen i går. "Jeg vil gå på den skolen" sier han at jeg må skrive.

Anonym sa...

Hallo Gregor og Einar,
Lykke til med resten av 1.og 3.klasse! Gøy at vi vet hvor fint dere har det.Superkort skolevei i T-skjorte og shorts hele året.hils læreren deres.+ fransklæreren.
Kos dere i helgen.
Med Uno - kort og fotball.
klem fra kristin og tante berit