onsdag, april 18, 2007

En helt vanlig dag på jobben

I dag er det en helt normal arbeidsdag. Vi sitter vegg i vegg og holder på med hvert vårt. Så langt en ganske rolig dag, ikke en eneste som har kommet innom for å ”forstyrre”. Men så er klokka bare ni. Det er ikke så ofte man får ro til å gjøre det man hadde tenkt. Sånn er livet her i landet. Kjedelig er det hvert fall ikke.

I dag sitter Stine opptatt med å gjøre opp regnskapet for ”Hald-åringene” som akkurat har reist hjem. Før dagen er omme skal det føres enda mer regnskap og referat fra gårsdagens skolestyremøte skal ut i løpet av dagen.


Jan Erik sitter og svetter over bøkene; forberedelse til søndagspreken i Stasjonskirken. Han legger også opp plan for neste ukes oppstart av CFBDs bibelkurs i Nom Kandi. Det er 40-50 som har meldt sin ankomst så det virker lovende. Nom Kandi er uten telefonforbindelse så derfor må all kommunikasjon gå pr kurerer. Sant å si litt tungvindt.


Dessuten er i det i løpet av dagen varslet en såkalt evaluering av bibelskolen. Det er kommet et team som skal se på flere av kirkens teologiske undervisningsenheter. Teamet består av folk fra Stavanger, Yaoundé, Ngaoundéré og andre byer i Kamerun. På mandag fikk vi beskjed om at de også skulle evaluere vårt senter. Det føyer seg elegant inn i rekken av overraskelser i denne jobben. Det føles nesten som en eksamen. Men vi får ta det som det kommer.

- Så var det ikke en helt vanlig dag på jobben likevel! Som alltid!

4 kommentarer:

Anette sa...

Skal du preike på søndag, Jan Erik?! Jeg gleder meg!

Anonym sa...

hei gregor

hvordan har du det i kamerun??Hvem leker du med? spiller du fotball??
hvor mange er det i klassen din????



hilse anonym som er veldig coooooooooool

Anonym sa...

Hei igjen Gregor

anonym som er veldig cool heter egentlig Mats Borgersen og er nå på besøk hos onkel Knut og tante Monica. Det var gøy å se bilder fra livet deres i Kamerun!

Hilsen
Monica - mamma til Kasper, Hedda og Filip på Ekeberg

Anonym sa...

hei, jeg heter irene bor i bergen og har bodd her i 7år er egentlig fra kamerun, jeg er veldig stolt at det finnes folk som dere. dere gjør en kjempe god arbeide.takk for det hjelpen dere gi folk i kamerun det er mange som trenger det.