fredag, august 11, 2006

Vi prøver noe nytt!

Etter en sommer som har blitt borte i mye arbeid, litt ferie og mye regn, vil vi se om blogg er noe for oss. Her håper vi å kunne gi litt tettere oppfølging av hva som er vårt liv for tiden. Fordelen med en blogg er at leseren har mulighet til å umiddelbart skrive en hilsen eller en kommentar som respons på artikkelen. Det betyr at vi nå har en mer interaktiv nettside enn før. Vi er spente på å se hvordan det vil fungere!

Sommeren har blitt tilbrakt i Kamerun. Jan Erik har vært representant i sommer og derfor har det blitt mye jobb! Men vi hadde en flott ferie til Kribi og Yaounde. Dagene på Kribi bestod av bading, spise is og lunsj på stranda, deilige middager om kvelden og ellers litt fotballsparking og kortspill. Med andre ord en drømmeferie for liten og stor. Når det er nesten ett år siden forrige ispinne ble fortært sier det seg selv at den nytes med stor ærbødighet! Da får det heller gå at det er tre dager i bil og tusen kilometer til havet på mer eller mindre gode veier.

Vi er nå igang med å installere oss i nye kontorer. Jan Erik flytter, snekrer og ordner litt elektrisk (med god hjelp) for å få sitt kontor i orden. Vi skal begge ha kontorer på det gamle internatet hvor også sjefen for hele kirkens opplæringsprogram har kontor. Vi blir et kontorfelleskap med 5 andre og håper at det skal bli fint!

Ingen kommentarer: