torsdag, august 17, 2006

Nye ettåringer


Stor var spenningen - og gleden – da vi for noen dager siden kunne ønske to nye ettåringer velkommen til Kamerun og hit til Ngaoundéré. De heter Einar Amlie og Anette Nesvold. Vi har allerede rukket å bli litt kjent og funnet ut at det er to flotte kolleger, og for barna: to supre lekekamerater og spillepartnere. Einar og Gregor har allerede vært på besøk hos store-Einar og testet ut både Yatzy og kortstokk. Peder er som alltid glad for nye venner som har tid til ham.

At Einar og Anette er kommet er et veldig viktig tilskudd til det lille norske miljøet her på stasjonen og vi gleder oss over å ha dem blant oss. De to-tre neste ukene skal de ha et intensivt franskkurs. Senere skal de i hovedsak jobbe som engelsklærere og miljøarbeidere på Collège, men Einar kommer også til å arbeide på den norske skolen sammen med Annbjørg. Hun skal vi her på bloggen stifte nærmere bekjentskap med en av de første dagene. På mandag er det skolestart og det er det opp til flere gutter som gleder seg til!

Vi ønsker og håper at de nyankomne finner seg til rette og vil trives i dette spennende og vakre landet som for tiden er svært så grønt og frodig.

1 kommentar:

Anonym sa...

hei! artig med blogg, det gjør det enkelt å følge livet deres i den verden dere lever. artig da, at Einar er ettåring hos dere, vi har delt leilighet det siste halve året i Oslo. Bra fyr! Heier på dere alle, i Jesu navn!