lørdag, august 19, 2006

Endelig 6 år


I dag (den 18.) har Einar feiret sin 6-årsbursdag. Han er en fornøyd gutt som ikke ønsket seg noen ting. I følge ham selv hadde han allerede det han kunne ønske seg. Sannsynligvis en prisverdig innstilling til livet som mange av oss kan lære litt av. Han ble desto lykkeligere for de gavene han fikk; noen bøker, en norsk film, klær - og noen kjeks fra sine kamerunesiske venner.

I dag klokken 15.00 kom fire spesialinviterte gjester med innbydelsen som adgangskort. Timothé, Junior, Benjamin, Man for uten brødrene Peder og Gregor. Da var det hopp og sprett og omtrent like kaotisk som i en hver barnebursdag i Norge. Festdeltagerne tok godt for seg av spagettien, noe spagetti var forresten også å finne diverse steder på gulvet rundt om i stua. Festen ble avsluttet med skattejakt rundt på misjonsstasjonens område. Hjem gikk fire fornøyde gjester med resten av Cola-flaska og fangsten etter skattejakten.

Vi voksne kjenner takknemlighet for at Einar også har fått venner og er blitt integrert i lokalmiljøet. Han sier selv at han har hatt en kjempefin bursdag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei dere!
Det ser ut som både Einar og Peder har hatt fine bursdager:) Gleder meg til å høre om skolestarten på mandag!
Supert med blogg, da kan jeg følge dere litt tettere:)
Klemmer fra Marianne

Anonym sa...

Hei Einar
Det var kjempefint å få bilde fra bursdagen og få høre at du har det bra. Flott at du har flere venner som bor i nærheten. Det blir spennende å få høre hvordan du har det på skolen. En nyhet kan jeg fortelle. Jeg har kjøpt en rød Ford . Den gamle golfen må jeg sende til skrap.
Hils Gregor og Peder og mamma og pappa.

Bestefar.