onsdag, mars 26, 2008

Påskebesøk

Det har dessverre, eller heldigvis, ikke blitt mye tid til blogging denne påsken.

Vi har hatt en strålende påske med besøk av søster Tone og Ole Magnus, Kristian og Eirik; og Rino og John Fredrik. Vi har ikke vært så alt for mye på farten med noe har da gjestene fått med seg. Vi var på en spennende tur til nasjonalparken Buffle Noir. Som safari betraktet kan det best beskrives som en bomtur, men vi hadde en fin tur til tross for at vi ikke så verken løve, giraff, elefant eller isbjørn. En tur til Tellofossen fikk vi også med oss. Det er et fint sted for gutter med mye energi i kroppen!
Påskedagene var vi hjemme. Vi gikk i kirken og fikk med oss noen konserter. Første påskedag feiret vi oppstandelsen med utendørsgudstjeneste i bydelen Burkina Faso sammen med nesten åtte hundre andre.

Besøket har ellers ruslet litt rundt for å oppdage nærområdene på egenhånd. Og det så ut til at alle storkoste seg. For oss er det flott å kontantere at Heia-Kamerun-klubben har fått noen nye medlemmer…! Nå sitter folket på toget og om alt går som planlagt går flyet til Brussel sent i kveld.

Her følger noen bilder fra årets påske:

Vakre mennesker i vakre omgivelser

Gutta-boys sammen med potetmannen som kom for å selge kål. Kålhodene var ikke tilstede da bildet ble tatt!
Det ser i hvert fall litt ut som safari...

"Påskemorgen slukker sorgen" synger vi så frimodig. Hvilket gledesbudskap denne bedrøvede presten prediker kommer ikke frem på dette bildet hvert fall!
Stine i munter samtale med Germaine Abdoulaye

Rino med Shalom på fanget
Peder har gjort en stor oppdagelse. "Se 'bostaven' min"

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei!!
Flott å lese bloggen deres igjen.
Vær sikker-heia-Kamerun-klubben har fått nye medlemmer.
Blir spennende å høre de fortelle imorgen..
hils alle.
klem fra liza