onsdag, februar 21, 2007

Valentinsdag og skoletur

Når man er sammen med amerikanere går det ikke an å forbigå Valentindagen i stillhet. Så forrige onsdag var det Valentinsfest på den norske og den amerikanske skolen. Dagen før festen hadde alle skrevet hva de ønsket til å spise og drikke til lunsj på 14. februar. Lappene ble blandet og alle trakk en lapp. Gregor trakk lappen til Spencer, hvor det sto at han ønsket seg horn, eggsalat og Sprite. Einar fikk lappen til Gregor, og han ønsket seg pizzahorn og Cola.

Kvelden før satte Einar og Gregor i gang på kjøkkenet. De laget pizzahorn, horn og eggsalat – med et fantastisk resultat!

Festen startet kl 13. Alle gav lunsj og kort til hverandre. Det er ikke hver dag at de drikker brus og spiser pizzahorn på skolen – men det var i hvert fall kjempegodt! Nesten like gøy var det å se om den andre likte lunsjen som den fikk!

Så på fredag ettermiddag reiste de to skolene på overnattingstur til Mballang. På Mballang ble det god tid til fotball, spilling av ”Ti dager i Afrika”, bålkos og godterispising.
Før avreise var Einar litt engstelig for hvordan det ville være å sove der ute uten mamma eller pappa. Men han kom hjem, blid som en sol og kunne ikke skjønne at det hadde vært noe å grue seg for.

2 kommentarer:

Anonym sa...

SANNU! Noy DJaam na? Djam mabando ma? Djam mbewa? Noy bikkoy? Noy ladde? Be debbo ma?

Noy Pascal? Be debbo Pascal? O don djam na?
Mi tammi mi timmi.

Tôt - se a waadi - sey yhande ferre.
Bahaodje kadi.

- djaouro Stavanger.

Anonym sa...

For en Super Valentindag! Så spennende å lage lunsj til hverandre. Dere er tøffe som reiser på skoletur uten Mamma og Pappa. Virket som det hadde vært en morsom tur. Håper dere har det bra! Klem Tante Erikka