fredag, desember 22, 2006

Oddveig blogger også: JESUSFILM I BUSHEN



Etter å ha kjørt i ½ time på hopp-og sprett-vei, er vi framme i Youko, en liten landsby ute i bushen. Klokka er 18.30 og det er helt mørkt, ingen elektrisitet her. Katekisten slår på kirkeklokka(bilfelg) og når vi har rigget til aggregat og div., er det klart for JESUS-film.

”Kino-salen” er blitt full av folk. Små og store har kommet fra stråhyttene i området, og noen har gått veldig langt. Over oss blinker en vakker stjernehimmel. I horisonten lyser flammene opp, de brenner gras på denne tiden.
Filmen er oversatt til deres språk – fulani - og det er tydelig at de får med seg flere poeng enn oss. Men filmen er bibeltro, og vi følger lett med i historien fra Maria får beskjed av engelen Gabriel til Jesu Himmelfart.

Min bønn er at også denne filmen kan åpne øyne og hjerter til å se, høre og ta imot verdens frelser- JESUS KRISTUS.

Velsignet jul ønskes fra Oddveig

3 kommentarer:

Anonym sa...

Velkommen inn i bloggens verden du også, Oddveig !! Du ser jo nesten ut som en Maria...Venter Ane hjem seint i kveld - været over fjellet har vist seg fra sin verste side - men de er kommet vel over Hemsedalsfjellet nå, heldigvis.
Ønsker dere alle sammen en velsignet julefeiring - med andre "rammer" enn du er vant til - men budskapet er det samme..
Juleklem fra Ingebjørg.

Anonym sa...

Hei Oddveig!
Godt å høre at dere er vel framme. Takk for julehilsen fra dere. Jeg leste den kvelden før dere dro og fulgte dere avgårde i tankene. Her er det fortsatt ingen hvit jul, men litt rim hjelper på julestemningen! Vi skal feire julaften hos Magnus og Anette iår.
Ønsker dere fortsatt et fint opphold der nede! Hils alle dine!
Gerd

Anonym sa...

Kjære Oddveig med familie!
Ja nå har vi kommet til 3. juledag og alle våre gjester har reist hjem. Cathrine med familie har vært her, og julaften var vi alle sammen hos Jannicke og Rolf Sverre og deres 3 barn. Hilja ble født 7. desember og både mor og barn har det bra. Tenker stadig på dere og ønsker dere fortsatt god jul, gode dager og et godt nyttår. Vi skal ut i kveld og feire både det ene og det andre sammen med Liv og Jon. Det er 35 og 57 år. Hils omkring! Hilsen Solveig