onsdag, desember 20, 2006

Jens er kommet

Svett, trøtt og sliten kom Jens til Ngaoundéré mandag kveld. Nesten 26 timer på toget gjør noe med toppformen. Men lykkelig og glad kunne han sige ned i en stol etter at han hadde åpnet kofferten sin. Han kom med nye forsyninger av alle slag. Ikke minst kom han med en ny dose mokkabønner. Vi takker alle bidragsytere så mye!
I en mørk høstkveld for et par måneder siden satt vi og skrev ”ønskeliste” til familien i Norge. – Hva ville vi få ut til jul? Hva savnet vi mest? Da vi hadde ramset opp alt det vi kunne tenke oss tenkte vi: Hmm… kanskje mokkabønner hadde vært godt…? Resultatet er at vi har fått så mye mokkabønner at vi ikke vet hvor vi skal gjøre av alt. - Jeg mener; det er jo ikke SÅ godt! Vår bekymring er nå om det i det hele tatt er mokkabønner å få tak i Norge etter det bønneraidet familie og venner har vært ute på. - Kan vi vente oss et opprør fra aldershjemmene som ikke får tak i julebønnene sine dette året?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære dere! Så morsomt med de bønnene... Ønsker dere en velsignet jul sammen med mange på besøk! Takk for at dere velsigner min lille bror med så mye omsorg. Klemmer fra Tonje

Borges sa...

Så det er der de er, ja... Nå har jeg vært Grenland rundt etter disse høyt elskede bønnene, men kun en åpnet pakke igjen på en invandrersjappe. Den lot jeg bli hvor den var.

Kos dere, vi har vår misunnelse....

Anonym sa...

Snakk om bønnesvar...

Anders