mandag, desember 18, 2006

Den siste uka

Siden sist mandag er det mye som har skjedd og det har vært litt travle dager. Mellom slagene har besøket fått mulighet til å hvile og slappe av litt. Det har blitt tid til en dukkert i bassenget, noen turer på markedet, noen runder med ”Den forsvunne diamant” og mye annet. Bildet over er fra juleverksted på den norske og amerikanske skolen. Julegrøten ble servert til stor glede for alle.

Den 13. desember fikk vi besøk av et lite Lucia-kor. De delte ut lussekatter til begeistring for mange som bor i nabolaget vårt.


Her bakes det julekaker


Lørdag var det først besøk på den desentraliserte bibelskolen og på kvelden festlig konsert på Collège.


Søndag var vi med på to gudstjenester i bydelen Burkina Fazo der Jan Erik prekte. Stine og Marianne gav seg etter den første gudstjenesten men Herman og Oddveig holdt ut i varmen.



Etterpå ble vi invitert på middag hos evangelisten. Her ble det couscous for første gang for gjestene.


Senere på dagen var vi med på en felleskirkelig gudstjeneste i fengselet. På bildet står Jan Erik sammen med fengselsdirektøren og til høyre ser vi noen av fangene. Mat og annet nødvendig ble gitt til de innsattes beste. Det hele var en sterk opplevelse, ikke minst det å se de uverdige forholdene som fangene lever under. Søndag kveld var det familiesamling med påfølgende kveldsmat for alle de norske.

I dag mandag sitter gjestene med dagbøkene og skriver sine memoarer. – Tenk å komme hjem til Ludvigsen-slekta å ha glemt en detalj…! Nei her blir alt nøye loggført.



Nå venter vi på Jens Herman. Han har sittet og svettet på toget i over ett døgn nå. Det siste vi hørte er at toget er ventet hit klokken 19 i kveld. - Bare 8-10 timer forsinket. Mye tyder på at han kommer frem før jul hvert fall!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Høres ut som om dere koser dere og opplever mye. Ha en riktig god jul både gjester og fastboende. fra Sigrun

Anonym sa...

Morsomt å høre alt dere får oppleve.Høres spennende ut. Veldig fint med bilde fra heimen. Det vil vi ha mer av! Klem Tante Erikka

nyhamn sa...

Hei!

Det høres ut som om forberedelsene er i rute der nede. Veldig koselig lesning.

Må si jeg savner tid til å få gjort mer enn bare det jeg må. Her har det gått mye i oppgaveskriving og eksamen den siste måneden. Siste eksamen er på fredag... Tenke seg til.

Men gutta har gjort sitt, så kakene er i boks, treet i garasjen og de fleste presangene er enten avlevert eller ligger og venter på loftet.

Datamaskinen vår har fått et illebefinnende, så jeg benytter anledningen til å ønske dere ei riktig god jul. -Sånn i tilfelle den ikke blir frisk innen helga.

:) Åslaug