tirsdag, desember 12, 2006

Hjertelig gjensyn

Etter nesten ett og et halvt år var det flott å se hverandre igjen. Det forslitte uttrykket ”julaften og 17. mai på en gang” er ikke dekkende for å beskrive gjensynsgleden. I tillegg til 17. mai og julaften kan man uten skrupler tilføye 1. og 2. påskedag, pinsedag samt diverse bursdager og andre fester!

Dagen vi har ventet på var endelig kommet og det ble mange klemmer og omfavnelser på jernbanestasjonen. Så bar det hjem til middag. Deretter ble koffertene åpnet og ut veltet det julegaver, saltpølse, kaviar, leverpostei, Torosupper og haugevis med godteri. Julemusikk, julekort og mange hilsener og overraskelser fra kjente og kjære i Norge. Det ble nesten for mye av det gode!

Så fikk vi også tid til å hvile oss og bare sitte og snakke. Peder synes nok at ingenting er som å sovne på onkels fang midt i lesestunden.


I dag tirsdag er alle sammen med på juleverksted på den norske og amerikanske skolen. Julegrøten kommer på bordet klokka 12.

– Livet i tropene er ikke så verst!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er helt rørende! Jeg sitter her og gråter fordi jeg er så glad på deres vegne, og litt trist fordi vi er så langt fra hverandre... Kos dere masse sammen! Klem fra Tante Erikka

Anonym sa...

Hei Oddveig !!
Godt å lese - og se - at dere er kommet vel fram !! Selv om du/dere er langt vekk fra oss her hjemme, så følger vi med da vettu !! (fine greier dette med blogg,du...)
Kos dere i varmen !!
Masse hilsener fra Ingebjørg.

Anonym sa...

Det så kjempekoselig ut!!! Erikka fortalte hun hadde sett det og begge ville vi jo gjerne vært der vi også! Nyt dagene sammen
Klem tante Torgun

Anonym sa...

hei!
kan bare føye meg inn i rekken av de som gjerne skulle vært der! Er vel ingen tvil om at "mormor" er fornøyd heller - har ikke sett henne løpe slik siden jeg var med henne på loppis sist!

Tante kjersti

Anonym sa...

Hei! så kjekt. Håper dere får en fin jul sammen. Gleder meg med dere alle. Sigrun

Anonym sa...

Det er flere som får en tåre i øyekroken av slike bilder.
Familiegjenforening er fantastisk!

Blir gøy å få rapporter fra Arne Fredrik om fotballferdighetene til guttene, og ikke minst presten selv, som det tidligere er skrytt av her på bloggen.
Ønsker dere noen riktig fine dager hvor dere igjen kan feire jul og nyttår sammen.
Dere er stadig med i tankene og bønnene.

mvh Arne

Anonym sa...

Hei alle sammen!!
Ja det var rørende bilder. En til som sitter og gråter.. og gleder seg på deres vegne. Godt å se dere er kommet vel fram. Det må være stort å se hverandre igjen. Kos dere masse i sammen.
Hilsen fra Inger lise

Anonym sa...

Ja, selveste Terje Simonsen må innrømme at slike sterke scener er mer enn hva tårekanalene kan klare.

TGS

Anonym sa...

Hei Oddveig!

Flott å se at dere har kommet vel fram.Vi ønsker dere alle en riktig God Jul og alt godt for det nye året.

Hilsen Anne Grete m/fam.