mandag, august 20, 2007

Gregor syk

Bursdagen til Einar ble ikke helt som planlagt. Vi hadde planer om en koselig liten feiring bare vi fem. Men utover dagen begynte Gregor å føle seg dårlig. ”Jeg har malaria” sa han. ”Den hodepinen kjenner jeg igjen fra sist gang”. Vi prøvde forsiktig å si at det ikke akkurat var nødvendig å skremme alle de nye norske som har kommet med å si sånt bare på grunn av litt hodepine. Men gutten hadde rett. Utover ettermiddagen steg feberen til nesten førti og legen bestemte at han måtte legges inn på sykehuset. Vi må nok innrømme at vi var litt redde for ham den kvelden og natta. Han var nok sykere enn han skjønte selv. Hele tiden fikk han intravenøs næring og et utall forskjellige medikamenter.

Men nå etter to døgn er han ute igjen, feberen er borte og han føler seg mye bedre. Til og med en kjapp tur innom første skoledag fikk han med seg. Gregor var en tapper pasient. Det er ikke SÅ morsomt å ligge på sykehus i Kamerun. Nå er vi glade for at det verste er over. Tusen takk til dere som har sendt mail og sms. Ikke minst takknemlige for alle dere som har husket på Gregor i bønn. Tusen takk!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Gregor! Vi har fotstått at du har vært skikkelig syk, og da ble vi ekstra glade for å se deg på klassebilde i dag. Du er en tøff gutt. Fortsatt god bedring!! Klem fra Tante Erikka & co

Anonym sa...

Kjære Gregor!! Vi ble veldig bekymret når du ble syk og måtte på sykehuset. Det ser litt skummelt ut..det du har på handa di..håper det ikke gjorde vondt. Veldig glad du kunne være med på skolen idag. God bedring Gregor!
Klem fra tante liza og onkel rino