lørdag, august 18, 2007

Einar 7 år

I dag fyller Einar 7 år. Dagen er så langt blitt feiret ved at han våknet til bursdagsangen og frokost på senga. Vi gratulerer den flotte gutten vår så mye!

Einar har funnet seg bra til rette og ser ut til å stortrives med livet i Kamerun. Vi har allerede feiret litt før vi dro fra Norge, men selve barnebursdagen utsettes til torsdag den 23. aug for da kan Daniel og Mikael også være med på festen, har Einar bestemt!

Ellers har vi fått tilbakemelding om at noen har hatt litt problemer med å sende sms og ringe til oss. Vi har fått nytt nummer. Etter +237 skal det inn et 9-tall. Det gjelder både for Stine og Jan Erik sitt nummer.

1 kommentar:

Borges sa...

Snufs. Tiedemann vil så gjerne gratulere deg med dagen, Einar, men vi fikk ikke tak i dere på tlf på bursdagen. Nå synes han det var veldig koselig med også fryktelig trist å se bilde av deg igjen. Så han snufser og gråter gratulerer.
Oscar hilser til Gregor og synes det er flott at han er blitt så mye bedre. Det har vi bedt om alle mann. Oscar spilte sin første fotballkamp for Storm idag, og scoret det første målet i kampen! Veldig stas.
Takk for mye moro i sommer!
Hilsen to litt triste gutter med foreldre.