mandag, august 20, 2007

Første skoledag på Den norske skolen

I dag startet den norske skolen i Kamerun. Gregor rakk akkurat skolebildet og festen med makkala og brus. I år er det ti elever på DNS. I løpet av uka kommer Mikael og Daniel. Sammen med dem kommer rektor Annbjørg også. Vi ønsker DNS er godt arbeidsår!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Mormor ønsker dere et godt skoleår. Tenker det er fint å ha så mange skolekamerater. Vi er så glade og takknemlige at Gregor er blitt så bra at han fikk komme hjem fra sykehuset i dag. God bedring Gregor!! Og ha en fin bursdagsfest Einar!!

Anonym sa...

Hei!!så flott bilde. Ser ut til å være en fin gjeng. Fint at Gregor også fikk være med. Veldig glad Gregor er i bedre form. Lykke til på skolen gutter!! Klem fra tante liza og onkel rino

Anonym sa...

Artig å se at DNS har blitt så mange igjen.
DNS Kamerun er en kjekk skole å gå på!
- olav

Ingrid og Einar sa...

å! jeg savner dere så sykt! kan ikke se meg på det bildet liksom...:(

jeg ringer dere straks!

utrolig glad i dere

Anonym sa...

Så moro å se at dere er blitt så mange fler! Håper det blir fint på skolen. Veldig glad for å se at Gregor også kom på første skoledag!
Stor klem tante Torgun

Anonym sa...

Vi paa Ryenberget er veldig glad for at Gregor er tilbake igjen! Klassen fikk vite det av Sondre onsdag morgen, saa de har allerede takket for den gode nyheten!
Godt nytt skoleaar!
Hilsen fra Grethe

Anonym sa...

Litt av en start for deg Gregor. godt du er bra igjen. Det var kjekt å møte dere på OBS i Sandefjord. Følger dere i bønn alle sammen. Håper dere alle får en fin tid og får være friske! sigrun