mandag, mai 07, 2007

Hos løven

Bare ti minutters biltur unna der vi bor er disse bildene tatt. En tilårskommen fransk eventyrer har ved siden av huset sitt en innhegning der hans private hannløve råder grunnen. Som dere ser er det ikke noe vanlig stuekatt vi har vært på besøk hos. Det sies at villdyret allerede har spist sin første dyrepasser. Mannen kom i skade for å stole på det han trodde var sin venn. Så feil kan man altså ta!
Det var planlagt en utflukt med Den norske skolen den første mai, men da var det lukket og stengt og ikke mulighet for å se på løven. Vi prøvde lykken mandag ettermiddag og fikk se den staslige løven mens den slappet av i skyggen. Vi var nok alle glade for det solide gjerdet, særlig da løven satte det stikkende blikket i oss og fortalte oss at vi ikke skulle komme her og komme her.

2 kommentarer:

Anonym sa...

For et majestetisk dyr..
Flaks at det ikke var et fransk TV-team som jagde dere vekk..

Hils

John-F.

Borges sa...

Jeg synes ikke det minste synd på dere. Mannen min våkner hver morgen og møter det blikket hos sin kone. Og det har`n bare godt av!!! Jeg har ikke til hensikt å spise ham, men kanskje bare klore han opp en liten smule.

Forøvrig gleder vi oss fælt til å se dere! Håper dere har tid til et besøk. Gutta har så mye de vil vise kompisene...