fredag, juni 26, 2009

Tilbake i gamlelandet

Etter en hektisk periode med avskjeder og tårer var det fint å komme tilbake til Norge. Vi kjenner på gleden over å få møte mange venner og familie igjen, samtidig som hjertet vårt fortsatt sitter litt igjen i Kamerun. Men det har ikke blitt så lang tid til å dvele ved det. Vi er i full gang med litt oppussing i huset i Oslo, etter noen år med utleie er det greit med en liten overhaling. Så Jan Erik har tilbrakt noen dager der. Gregor tilbringer for tiden dagene på leir og vi andre håper at han har det topp!
Jeg (Stine) er nå kurert av shopping. De fleste klærne vi hadde i Kamerun var ganske slitne så de ble lagt igjen til venner der ute. Og når det kun er sommer og sol i Norge også, er det jo påkrevet med mer enn en shorts og t-skjorte til hver av gutta. Så da var det jo bare å reise på handletur i Tønsberg. Når vi er i Kamerun drømmer vi om å kose oss på handletur i Norge, men jeg må bare si at det er litt oppskrytt. Blir sliten i både armer, bein og hode - jeg har ihvertfall fått min dose nå!
Ellers nyter vi jo sommervarmen. Einar og Peder har allerede prøvd badevannet og var positivt overrasket. Vi kjenner at det er godt med ferie nå, så det blir kanskje ikke så mye skriverier. Men vi skal prøve å komme med en fyldigere oppdatering fra de siste ukene i Kamerun etterhvert!God sommer!

3 kommentarer:

Vidar sa...

Velkommen hjem! Gratulerer med dagen Stine!

Anonym sa...

Velkommen tilbake til Norge!! Og gratulerer med dagen igår, Stine! Håper vi snakkes om ikke så lenge. Klem Elisabeth

Ina sa...

Moro å se de mannlige medlemmene av familien på Kiwi her om dagen! Håper dere har det bra allesammen!
Mvh Ina