mandag, september 01, 2008

Oslohelg

Når vi nå først lever i denne "venteromstilværelsen" kan vi ikke sette oss inne i leiligheten og bare drømme om Afrika. På fredag kveld så vi "Kung Fu Panda" med popcorn og stor stemning, etterfulgt av en deilig båttur tur-retur Bygdø. Som en kjernesunn norsk familie pakket vi lørdag morgen sekken med niste og termos, og satte kursen mot Nordmarka. Det ble en fin dag i det fri; lunsjen ble inntatt sittende på noen stokker i et skogsholt og vi fikk også tid til å være turister i Holmenkollen. Slike dager er med på å gi noen litt omflakkende misjonærbarn en god Oslo-identitet. Det er nesten vanskelig å unngå når de hører mamma og pappas samstemte lovsang av byen vår; utsikten og naturen.



På søndag formiddag var vi på Ryenberget. Fint å møte folket igjen. Har dessverre ikke vært der så mye i sommer. Senere på dagen var vi på NMS-møte i Vestre Aker menighetshus. Der myldret det av barn og voksne. Det ble et overraskende fint møte med NMS-familen. Flott å møte så mange mennesker som kjenner oss og er engasjerte i det vi jobber med, og det uten at vi kjenner dem.
Helgen har gjort oss klare for en ny arbeidsuke, og i kveld skal vi på besøk til Bente og Stein Ove (hjemvendte Kamerunmisjonærer), hvis ikke da Bente finner på å gå bort å føde! Knip igjen!

Ingen kommentarer: