tirsdag, desember 25, 2007

GOD JUL

Vi ønsker alle leserne våre en riktig god jul! Her på stasjonen har vi ikke hatt nett på noen uker men nå har det kommet noe som minner om en stabil nettilkobling. Mobilnettet har heller ikke vært helt i form; sms sendt fra Norge har ikke kommet fram de siste to ukene. Det er altså årsaken til at de som har sendt ikke har fått noe respons!
Takk for alle julekort, julehilsener og julegaver. Tusen takk!

Vi har feiret jul sammen med besøket vårt. Veldig hyggelig har det vært. Ta en titt på bildene nedenfor: Julegudstjeneste i naboens hage
Lille julaftens kveldsmåltid. Med gåselever!


Cecilie og Bjørnar på safari i Buffle Noir


Gamle Olsen med Elise og Julie i Buffle Noir

Vær stille! - Konsentrert jakt etter krokodiller og flodhester. Vi så begge deler

En fornøyd gutt som har fått gitar til jul


Einar og Gregor iførte seg de nye Vålerengadraktene som de fikk til jul og var i kveld med på en kamp sammen med gjestene. Legg merke til Bjørnars og Per Øyvinds antrekk; Kameruns landslagsdrakt.

6 kommentarer:

hvorfor ikke... sa...

God romjul ønskes dere alle! Ser ut som dere har det veldig bra, koselig å få julebesøk, da.

Julehilsen med masse gode ønsker fra Torunn og Ole i Undrumsdal

THE BJØRNTVEDT HUSBY'S sa...

god jul til både fastboende og visiterende! jeg er imponert over at dere lagde krumkaker så mange mil hjemmefra... her i Singapore har den hjemmeværende fruen lagd lefser og flatbrød (med sjømannskirkens takke) og det ble med det. Rina med familie (vi har forresten ei ny ei).

Anonym sa...

Kjære dere

Takk for fine bilder- og minnene kommer tettere på- flott å ha opplevd jul i Kamerun. Og dere som var heldige å se krokodiller også- dere var nok musestille!!
Peder, du ser strålende fornøyd ut med den nye fine gitaren. Gleder meg til å høre både deg og Gregor spille.

God tur sørover til nyttår!!
Hilsen mormor

Anonym sa...

Hilser så mye god, rom jul og bon soir til Bægway fra tante M og herr G

Anonym sa...

Vi i Persvei 4 vil også få ønske dere en god rom-jul, og snart et godt nytt år.Dere ser strålenedefornøyd ut.Lurer litt på temperaturen - ser besøket går med genser og fleesjakke - er det kaldt? Husker bare hvor varmt det var når vi var ute på Safari. Selv om det var påske og lenger nord. Kos dere fortsatt med besøket deres. Vegard spesielt, hilser til fetterne sine. klem fra oss andre også

Borges sa...

-ja, vi også har lagt merke til fleece-jakkene... Hva betyr det? Er det Al-Goore og de beryktede klimaendringene eller er det bare hvitingenes koplekser for mangel på pigment???
Forøvrig savnet vi dere spesielt på nyttårsfeiringen i går... Dere hører til sammen med oss på sånne dager...

Ønsker dere et velsignet godt nytt år! Stor klem