onsdag, juni 13, 2007

Kveldsmat i 16 Rue de la Gare

I går hadde vi en festlig kveld. Hva annet kunne det bli når en inviterer én koreaner og seks brasilianere. På menyen stod norsk og fransk mat. Franske oster og gode skinker - og norsk røkelaks og eggerøre. Gjestene tok for seg og så ut til å like maten selv om den var annerledes enn det de er vant til. Vi hadde en hyggelig kveld, interessant og riktig morsomt ble det. Peder imponerte med sine franskferdigheter. I følge gjestene snakket han bedre enn alle som var til stede! Brassene fortalte litt fra landet sitt og om kommuniteten sin som er del av en karismatisk fornyelsesbevegelse i den katolske kirke. - Vi som trodde vi visste alt om katolikker!
Vi fortalte om arbeidet i Kamerun og viste noen bilder.
Vår koreanske venn håper og få seg en jobb som ingeniør i Lyon og de seks brasilianerne reiser om ikke lenge til Avignon der de skal jobbe med evangelisering og retreat knyttet til et lokalt kirkesenter.
Einar i dypsindig passiar med Ronaldo.

3 kommentarer:

Borges sa...

All ære til brasser og filler som spiser laksen deres uten å grine!!! Her telles det ned til deres hjemkomst samtidig som vi teller vannkopper... Vannkoppene er i heftig overtall, men foreløpig finnes de bare på Tiedemann.

Har dere fått mailene vi har sendt dere? Vi venter spent på svar.

Anonym sa...

Godt å se dere trives! Dere er gode til å utnytte tida til å bese La France aussi!
gleder meg til å treffe dere. Lykke til med innspurten! Sigrun

Anonym sa...

Hei, nå må jeg bare si at jeg gleder meg noe helt utrolig til å se dere! Ikke mange dagene igjen nå heldigvis! Kos dere masse i disneyland!
Klem kjersti