En dag da jeg var på vei ut av døra for å se om Peder fortsatt befant seg i nærområdet kom det en mann trillende på en trillebår. Den var dekket med en stor papirsekk. Etter den omstendige hilsingen som man utfører i dette landet lurte han på om jeg kunne tenke meg litt grisekjøtt. Jo, gris hadde ikke vært dumt...
Han løftet på papirsekken og der lå hele grisen i trillebåra med beina sprikende til alle sider.
Ja, jeg kan innrømme det; jeg er av den typen som synes at det er helt greit å kjøpe et kjøttstykke i butikken, men vil helst ikke tenke på hvordan en levende gris har blitt til et stykke kjøtt!!

Det beste av alt er jo at alt det som han skjærer bort, er det som kamerunesere synes er aller best. Derfor ble det flere andre familier som også hadde fest med svinekjøtt den dagen!
2 kommentarer:
Hei. Det er så spennende å åpne internett for da kommer det ofte nyheter fra Camerun. fint å være med dere på både i hverdag og fest.
Her hjemem er det tid for fårikål. Men jeg tror ingen baker på og vil selge et lår.
Bestefar
Skal si. Så Pasteuren har startet slakterpraksis.
Kanskje greit å slippe å peke ut grisen fra bingen...
Legg inn en kommentar